مدیر ارشد در تاریخ اردیبهشت 09, 1394 11:59

شرایط لازم:
دانشجویان ممتاز مقطع کارشناسی (ورودی 89 ، 90 و 91 ) که تاریخ فراغت از تحصیل آنها حداکثر 31/06/94 باشند، در صورت احراز یکی از بندهای زیر میتوانند به عنوان داوطلب کارشناسی ارشد بدون آزمون تلقی گردیده و پرونده آنها مورد بررسی قرار گیرد:
الف) برگزیدگان رتبههای اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیادهای علمی-دانشجویی برای ورود به همان رشته برگزیده یا رشتههای مرتبط با معرفی دبیرخانه المپیاد.
ب) دانشجویان نمونه کشوری با معرفی معاونت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شرطی که به لحاظ میانگین کل کمتراز پانزده درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.
ج) برگزیدگان رتبههای اول تا سوم جشنواره های معتبر علمی از قبیل خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی و فارابی در رشته یا گروه آموزشی مرتبط با طرح ابتکاری خود یا زمینهای که در آن برگزیده شدهاند، با معرفی دبیرخانه هر یک از جشنواره ها با مشارکت حداقل سی و پنج درصد.
د) دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل 100 واحد درسی، به لحاظ میانگین کل جزو ده درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شوند.
و) دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل 100 واحد درسی، به لحاظ میانگین کل جزو بیست درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شوند و دارای رتبه های کشوری زیر در آزمون سراسری سازمان سنجش باشند .
•رتبه زیر 100 در گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک
•رتبه زیر 100 در گروه آزمایشی علوم تجربی
•رتبه زیر 50 در گروه آزمایشی علوم انسانی
•رتبه زیر 20 در گروه آزمایشی هنر و زبان
ه) دانشجوی رتبه اول دوره کارشناسی ناپیوسته در بین دانشجویان هم¬رشته و هم¬ورودی دانشگاه محل تحصیل که پس از سه نیمسال تحصیلی دارای میانگین کل حداقل هفده باشد و حداکثر در چهار نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود و در دوره کاردانی به لحاظ میانگین کل جزو ده درصد برتر باشد.
تبصره1: طبق ماده 2 آئین نامه "ارایه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دورههای تحصیلی بالاتر"، افراد مشمول میتوانند تا یک سال پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یک بار در هر دوره تحصیلی از تسهیلات مربوطه بهرهمند شوند، لذا، ممتازین ورودیهای سال 89 که در طول هشت نیمسال دانش آموخته شدهاند نیز، میتوانند از این تسهیلات استفاده نمایند.
مدارک لازم:
1- تکمیل فرم در خواست پذیرش (فرم شماره1 برای دانشجویان دانشگاه آیت ا. العظمی بروجردی(ره) و فرم شماره 2 برای دانشجویان سایر دانشگاهها).
2- گواهی رتبه و معدل که توسط دانشگاه محل تحصیل متقاضی تکمیل شده باشد (فرم شماره 3). ارائه گواهی رتبه و معدل برای دانشجویان دانشگاه آیت ا. العظمی بروجردی(ره) الزامی نمیباشد.
3- گواهی معتبر کسب رتبه برای حائزین شرایط بندهای (الف)، (ب)، (ج) و (و).
4- تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.
5- ریز نمرات مقطع کارشناسی (برای دانشجویان کارشناسی پیوسته) و مقاطع کاردانی و کارشناسی(برای دانشجویان کارشناسی ناپیوسته).
6- گواهی فراغت از تحصیل مقاطع قبلی(کاردانی، کارشناسی ناپیوسته) و گواهی تاریخ فارغ التحصیلی تا تاریخ 31/6/94 برای دانشجویان مشغول به تحصیل (فرم شماره 4).
7- مشخصات تفصیلی از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی (CV) و مستندات مربوطه حداکثر در 2 صفحه ( در صورت وجود).
8- توصیه نامه از اساتید دوره کارشناسی(دلخواه ولی پیشنهاد میشود).
تذکر:
- درج رشته مورد تقاضا و عبارت "مربوط به دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون" بر روی پاکت ارسالی الزامی است.
- مدارک لازم بایستی تا پایان وقت اداری مورخ 10/3/1394 از طریق پست پیشتاز به آدرس بروجرد، کیلومتر 3 جاده بروجرد-خرم آباد، دانشگاه آیت ا.. العظمی بروجردی، دفتر هدایت استعدادهای درخشان ارسال گردد. مدارک ناقص و مدارکی که بعد از تاریخ مذکور ارسال شده باشند، بررسی نخواهند شد.
- فرمهای مربوطه در تارنمای دانشگاه به آدرس www.abru.ac.ir، صفحه مربوط به دفتر هدایت استعدادهای درخشان، زیرمجموعه معاونت آموزشی موجود میباشد.
- مدارک ارسالی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد.
- ارایه درخواست داوطلب به منزله پذیرش قطعی نمیباشد و پذیرش قطعی داوطلبان منوط به تایید وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری خواهد بود.
- اسامی پذیرفتهشدگان نهایی شهریورماه اعلام خواهد شد. لذا، خواهشمند است از هرگونه تماس و مراجعه غیرضروری به این اداره همچنین دانشکدهها خودداری نمایید.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن 066-42468320-21 (داخلی 309) (دفتر هدایت استعدادهای درخشان) تماس حاصل فرمایید.
اداره کل امور آموزشی دانشگاه آیت ا.. العظمی بروجردی(ره)
دفتر هدایت استعدادهای درخشان